Seznam alergenů:

1- Obiloviny obsahující lepek, 2 - Korýši, 3 - Vejce, 4 - Ryby, 5 - Podzemnice olejná (arašídy),
6 - Sójové boby (sója), 7 - Mléko, 8 - Skořápkové plody, 9 - Celer, 10 - Hořčice, 
11 - Sezamová semena (sezam),  12 - Oxid siřičitý a siřičitany, 13 - Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši

 

Od 1. 1. 2025 se navyšuje cena obědu na 110,- Kč za stravenku a 115,- při prodeji stravy přímo u výdejního okýnka v hotovosti.

 

 

Jídelníček 20. 1. – 24. 1. 2025

Najdete také na www.vyvarovnamalanikova.cz ,tel. 577 343 683, malanikovakuchyn@seznam.cz

Seznam alergenů je na nástěnce v jídelně a na webu

 

Pondělí:      Polévka – zeleninová s vejcem-1,3,9

  1. Vepřová kýta na paprice, knedlík-1
  2. Vepřové kostky na víně a kořenové zelenině, těstoviny-1,9

Úterý:          Polévka – vývar s těstovinou-1,9

  1. Vepřová kotleta na hříbkách, rýže-1,3,7
  2. Vepřový plátek na majoránce, brambory-1

Středa:         Polévka – čočková–1,9                                                                                                   

  1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot-1,3,4,7
  2. Milánské špagety (mleté maso,česnek,protlak,oregano,pepř,rajčata)-1,9

Čtvrtek:       Polévka – česnečka s opékaným chlebem-1

  1. Vepřová pečeně, zelí, knedlík-1,3,7
  2. Přírodní játrové nudličky, rýže-1

Pátek:           Polévka – kyselice-1

  1. Kuřecí steak gyros, brambory, tatarka-1,3,7,10
  2. Buchtičky s krémem, čaj -1,3,7

Změna jídelníčku vyhrazena!!!!

 

Jídelníček 27. 1. – 31. 1. 2025

Najdete také na www.vyvarovnamalanikova.cz ,tel. 577 343 683, malanikovakuchyn@seznam.cz

Seznam alergenů je na nástěnce v jídelně a na webu

 

Pondělí:      Polévka – špenátová-1,3

  1. Segedínský guláš, knedlík-1,3,7
  2. Vepřový plátek, pepřová smet. omáčka, těstoviny-1

Úterý:          Polévka – vývar s těstovinou-1,9

  1. Vepřový řízek, bramborový salát-1,3,9,10
  2. Fazole po kyselu, klobása, chleba, okurek-1

Středa:         Polévka – zelová-1,9                                                                                                   

  1. Hovězí vařené, rajská omáčka, knedlík-1,3,7
  2. Zapečené gnocchi s kuřecím masem a žampiony-1,7

Čtvrtek:       Polévka – hrachová-1,9

  1. Bavorský závitek, rýže-1
  2. Vepřové nudličky gyros, těstovinový salát-1,3,7

Pátek:           Polévka – gulášová-1,9

  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, -1,3,7
  2. Kynuté knedlíky s povidly, čaj -1,3

Změna jídelníčku vyhrazena!!!!