Seznam alergenů:

1- Obiloviny obsahující lepek, 2 - Korýši, 3 - Vejce, 4 - Ryby, 5 - Podzemnice olejná (arašídy),
6 - Sójové boby (sója), 7 - Mléko, 8 - Skořápkové plody, 9 - Celer, 10 - Hořčice, 
11 - Sezamová semena (sezam),  12 - Oxid siřičitý a siřičitany, 13 - Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši

 

 

 

 

 

 

Jídelníček 25.5. – 29.5.2020

 

Pondělí:      Polévka – vývar s těstovinou-1,9

  1. Selská vepřová pečené, bramb. kaše s pažitkou-1
  2. Vepřové maso po italsku, těstoviny-1

Úterý:         Polévka – čočková -1

  1. Frankfurtská vep.pečeně, smet. omáčka, knedlík-1,3,7
  2. Bramborové halušky se zelím a uzeným masem-1,3,7

Středa:        Polévka – kmínová s vejcem – 1

  1. Pečená krkovička na žampionech, brambory-1
  2. Špagety po milánsku sypané sýrem-1,7

Čtvrtek:      Polévka – vývar s kapáním-1,3,7

  1. Kuřecí stehno pečené na slanině, rýže se zeleninou-1
  2. Fazole po kyselu, klobása, chleba, okurek-1

Pátek:           Polévka – gulášová-1

  1. Smažené rybí filé, brambory, salát-1,3,7
  2. Tvarohové buchty, čaj -1,3,7

            Změna jídelníčku vyhrazena!!!!

 

 

 

 

 

Jídelníček 1.6. – 5.6.2020

 

Pondělí:      Polévka – fazolová bílá-1

  1. Vepřový guláš, knedlík-1,3,7
  2. Vepřová pečeně, dušená mrkvička, brambory -1

Úterý:         Polévka – vývar s těstovinou -1,9

  1. Soukenický řízek, brambory, salát-1,3,7
  2. Čočka po kyselu, párek, chleba, okurek-1

Středa:        Polévka – zelová – 1

  1. Vepřová plec, žampionová omáčka na smet., knedlík-1,3,7
  2. Myslivecká směs(v.maso,klobása,pórek,rum,cibule,kečup), bram.kaše-1,7                                         

Čtvrtek:      Polévka – kyselice-1,7

  1. Vídeňská roštěnka, rýže, okurek-1
  2. Vepřové maso na zázvoru, těstoviny-1

Pátek:           Polévka – slepičí s těstovinou-1,9

  1. Vepřový řízek, brambory, salát- 1,7
  2. Zapékaná rýže s jablky, čaj -1,3,7

            Změna jídelníčku vyhrazena!!!