Přijmeme důchodkyni na občasnou výpomoc do kuchyně většinou středa až pátek

(umývání nádobí apod., možno i část. inv. důch.)

 

 

Nástup možný ihned. Tel. 577 343 683

 

 

Seznam alergenů:

1- Obiloviny obsahující lepek, 2 - Korýši, 3 - Vejce, 4 - Ryby, 5 - Podzemnice olejná (arašídy),
6 - Sójové boby (sója), 7 - Mléko, 8 - Skořápkové plody, 9 - Celer, 10 - Hořčice, 
11 - Sezamová semena (sezam),  12 - Oxid siřičitý a siřičitany, 13 - Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši

 

 

 

 

 

Jídelníček 15.7. – 19.7.2019

 

Pondělí:      Polévka – čočková -1,9

  1. Segedínský guláš, knedlík-1,3,7
  2. Vepřové maso na zázvoru, těstoviny-1

Úterý:         Polévka – vývar s těstovinou-1,9

  1. Vepřová roláda, brambory, okurek-1,3
  2. Krupoto s uzeným masem, okurek -1

Středa:        Polévka – zeleninová–1                                                                                                   

  1. Kuřecí prsa na paprice, smetanová omáčka, knedlík-1,3,7
  2. Fazole po bretaňsku, pečená vepřová plec, chleba-1

Čtvrtek:      Polévka – frankfurtská-1

  1. Vepřová kotleta na slanině, rýže, okurek-1
  2. Vepřová játra v tomatové omáčce, brambory-1

Pátek:           Polévka – vývar s masovou rýží-9

  1. Uzená kýta v bramborovém těstíčku, brambory-1,3,7
  2. Buchty s tvarohem, čaj -1,3,7

Změna jídelníčku vyhrazena!!!!

 

 

 

Jídelníček 22.7. – 26.7.2019

 

Pondělí:      Polévka – pórková-1

  1. Vepřová pečeně po myslivecku, těstoviny-1
  2. Přírodní vepřový plátek, bramborová kaše, okurek - 1                                                                                                         

Úterý:         Polévka – hrachová-1,9

  1. Sekaný řízek v těstíčku, brambory, salát-1,3,7
  2. Hovězí roštěnka na žampionech, rýže

Středa:        Polévka – kyselice–1,7                                                                                                    

  1. Vepřový guláš, knedlík-1,3,7
  2. Zeleninové lečo s klobásou a vejcem, chleba -10

Čtvrtek:      Polévka – vývar s těstovinou- 1,9

  1. Vepřový řízek, brambory, salát – 1,3,7                                                                                                                                                 
  2. Vepřové dušené, koprová omáčka, knedlík-1,3,7

Pátek:           Polévka – gulášová-1

  1. Vepřová pečeně, nové zelí se smetanou, knedlík-1,3,7
  2. Makový závin, čaj -1,3,7

Změna jídelníčku vyhrazena!!!!