Přijmeme kuchaře/kuchařku na hlavní pracovní poměr.

Nástup možný ihned. Tel. 577 343 683

 

 

Seznam alergenů:

1- Obiloviny obsahující lepek, 2 - Korýši, 3 - Vejce, 4 - Ryby, 5 - Podzemnice olejná (arašídy),
6 - Sójové boby (sója), 7 - Mléko, 8 - Skořápkové plody, 9 - Celer, 10 - Hořčice, 
11 - Sezamová semena (sezam),  12 - Oxid siřičitý a siřičitany, 13 - Vlčí bob (lupina), 14 - Měkkýši

    

 

Jídelníček 19. 2. – 23. 2.2018

 

Pondělí:      Polévka –vývar s těstovinou-1,9

I.                 Sekaná pečeně, bramb. kaše s pažitkou, kompot-1,3,7

II.                Vepřový plátek na slanině, rýže, okurek -1

Úterý:         Polévka – bramboračka-1

I.                 Segedínský guláš, knedlík – 1,3,7

II.                Selská vepřová pečeně, těstoviny, okurek -1

Středa:        Polévka – zelová– 1

I.                 Vepřová kotleta na zelenině, kari rýže-1

II.                Uzené maso vařené, bretaňské fazole -1

Čtvrtek:      Polévka – hrachová-1

I.                 Kuřecí řízek, brambory, tatarská omáčka-1,3,7,10

II.                Vepřové maso dušené, játrová omáčka, knedlík-1,3,7

Pátek:           Polévka – gulášová-1

I.                 Hovězí vařené, rajská omáčka, knedlík-1,3,7

II.                Zapékaná rýže s jablky, čaj-1,3,7

            Změna jídelníčku vyhrazena!!!!

 

 

Jídelníček 26. 2. – 2.3. 2018

 

Pondělí:      Polévka – z míchaných luštěnin-1

I.                 Soukenický řízek, brambory, kompot-1,3,7

II.                Vepřové rizoto se sýrem, okurek -1

Úterý:         Polévka – vývar s masovou rýží-1,9

I.                 Vepřové maso, brusinková omáčka, knedlík – 1,3,7

II.                Bramborový guláš, chleba -1

Středa:        Polévka – kulajda– 1,7

I.                 Smažený sýr, brambory, tatarská omáčka-1,3,7,10

II.                Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík -1,3,7

Čtvrtek:      Polévka – kmínová s vejcem-1,3

I.                  Bavorský závitek, bramborová kaše-1,3,7

II.                 Uzené maso vařené, povidlová omáčka, knedlík-1,3,7

Pátek:           Polévka – frankfurtská-1

I.                 Vepřová pečeně, zelí, knedlík-1,3,7

II.                Bramborové halušky s mákem, čaj-1,3,7

            Změna jídelníčku vyhrazena!!!!